Constructie > Algemeen

Onder het woord constructie schuilt een scala van diverse werkzaamheden.
De werkzaamheden die door ons uitgevoerd worden, kunnen variëren van het autogeen/plasma snijden, knippen, zagen, zetten, walsen, boren en persen van platen of profielen in staal, RVS en aluminium.

Met ons team van medewerkers zijn wij in staat om u als klant van offerte tot aflevering van dienst te zijn. Meedenken hoort bij ons vak.

Wij ontwerpen, construeren, assembleren en dragen zorg voor de detaillering van staalconstructies, halffabrikaten of eindprodukten. Wij produceren praktisch alles wat de klanten vragen. Door jarenlange ervaring zijn wij een bedrijf dat flexibel en economisch te werk gaat. In onze veelzijdig uitgeruste werkplaats zijn wij in staat in korte tijd allerlei constructies te produceren.

Berton Machinery heeft de beschikking over diverse constructie machines en gekwalificeerd personeel die overweg kunnen met de meest uiteenlopende constructie technieken. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende constructies varierend van grote tot kleine produkten, zowel voor grote als kleine series. Producten tot 15000kg zijn binnen ons bedrijf te tillen dmv 3 bovenloop kranen, 2x 10T en 1x 5T.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor constructiewerkzaamheden op locatie. Wij hebben diverse mobiele apparaten waarmee wij op locatie verschillende werkzaamheden kunnen verrichten.

Telefoon: +31(0)38-3312097 Fax: +31(0)38-3327425 Email : info@berton.nl

Dieselstraat 6 8263AE Kampen Nederland

Constructiewerken

CNC Frezen

CNC Draaien

Carrouseldraaien

Engineering

Knippen 16 x 3000mm

Kotteren

Lassen: TIG/MIG/Elec

Machinebouw

Machinereparatie

Onderhoud

Revisie

Snijden: Autogeen/ Plasma/Laser

Zetten 360 ton x 4000mm

K.v.K. Zwolle 08221183

© BerTon Machinery Kampen 2014

..als het goed en snel moet..