Verspaning > Boren

Voor het boren van de meest uiteenlopende materialen zijn wij in het bezit van een grote voorraad boren en de daarbij behorende middelen.

Afhankelijk van het produkt en/of het materiaal kan gekozen worden om het conventioneel danwel gestuurd te boren.

Conventioneel boren kan bij ons op meerdere machines. Wij beschikken over 2 kolomboormachines en 1 radiaalboormachine. De kolomboormachines kunnen boren tot 40 mm en tappen tot M36. Deze machine’s hebben een verticale uitlading van 300 mm en zijn tevens voorzien van een kruis/draai tafel voor het snel verstellen van het produkt.

De radiaalboormachine kunnen we boren tot 80mm en tappen tot M60. Deze boormachine heeft een horizontale uitlading van 2,57 meter. De verticale uitlading van de pinole bedraagt 450 mm. Op deze machine is het mogelijk grotere werkstukken te boren.

Gestuurd boren wordt vaak gekozen wanneer de tolerantie, aantallen of boorparameters toch iets nauwkeuriger komen dan bij het conventionele boren. Vaak wordt het in combinatie met een verspanende bewerking als frezen en draaien toegepast. Voor het verzorgen van het boren op een gestuurde machine zijn we in het bezit van 4 CNC freesbanken en 1 CNC draaibank.

Ook zijn we in het bezit van een ruim assortiment tappen, ruimers en snijplaten van de meest uiteenlopende Metrische, Amerikaans en Engelse maten. Deze machines in combinatie met een automatische taparm betekend dat we ook kleine klussen tussendoor kunnen verzorgen, waar u op kunt wachten.

Telefoon: +31(0)38-3312097 Fax: +31(0)38-3327425 Email : info@berton.nl

Dieselstraat 6 8263AE Kampen Nederland

Constructiewerken

CNC Frezen

CNC Draaien

Carrouseldraaien

Engineering

Knippen 16 x 3000mm

Kotteren

Lassen: TIG/MIG/Elec

Machinebouw

Machinereparatie

Onderhoud

Revisie

Snijden: Autogeen/ Plasma/Laser

Zetten 360 ton x 4000mm

K.v.K. Zwolle 08221183

© BerTon Machinery Kampen 2014

..als het goed en snel moet..